MID Travel Utazási Iroda - KÖZÖSSÉGBEN UTAZUNK!

FELTÖLTÉS ALATT!

• Bel- és külföldi utazások • Céges utak • Osztálykirándulások • Zarándokutak • Utasbiztosítás

Szeretettel köszöntjük a MID Travel Utazási Iroda honlapján! Bízunk benne, hogy kirándulásaink elnyerik az Ön tetszését és szívesen utazik velünk! Utazási irodánk mottója: KÖZÖSSÉGBEN UTAZUNK! Fontosnak tartjuk, hogy utasaink családias hangulatban, ismerős utastársak társaságában éljenek át újabb élményeket, szép és emlékezetes pillanatokat!

Üdülés a montenegrói tengerparton Sutomoren

Fakultatív kirándulásokkal

Kotor, Budva, Bar és Skadari-tó

2023. június 17-24. (péntektől szombatig)

2023. június 17-én (pénteken) 21 órakor indulunk Szegedről, a Rókusi krt-i Tesco Extra parkolóból. Érkezés és szállásfoglalás Sutomoren szombaton délután.

Tervezett fakultatív kirándulások:

1. Kirándulást teszünk a csodálatos természeti környezetben elhelyezkedő Kotori-öbölbe. Útba ejtjük Kotor városát, amely 1979 óta az UNESCO Világörökség egyik helyszíne.Az öböl névadó városa igazi ékszerdoboz; a csodálatos palotái, templomai és szűk sikátorai a Velencei Köztársaság fénykorában épültek. Ezt követően hajóra szállunk és a tengeröböl kicsinyke szigetéreépült Szirti Madonna templomhoz látogatunk. A délután folyamán ellátogatunk Budvára, Montenegró legnagyobb tengerparti városába. Gazdag program után érkezünk vissza Sutomoréba. Egész napos program ára: 40 euro/fő (hajózással és belépőkkel együtt).

2. Fakultatív kirándulást teszünk a Balkáni-félsziget legnagyobb tavához, a Skadari-tóhoz. A tó faunája rendkívül gazdag. Európa egyik leggazdagabb vízimadár-rezervátuma található itt, mintegy kétszázhetven madárfaj él a környezetében. Programunkban szerepel hajózás a tavon, ebédelés és strandolás. Egész napos program ára: hamarosan

3. Fakultatív kirándulást teszünk Bárba. A város stratégiai helyzetéből adódóan mozgalmas történelemmel bír. Az óvárosát bejárva leginkább a török kultúra emlékeit tanulmányozhatjuk, miközben csodálatos természeti panoráma tárul elénk. Az óvárosi séta közben beülünk egy keleties hangulatú kávézóba kicsit megpihenni. Fél napos program ára: 30 euro/fő (belépőkkel együtt).

Szombaton a reggeli elfogyasztása után hazaindulás. Hazaúton látogatást teszünk Montenegró északi részén, 1094 m-es tszf. magasságban elhelyezkedő gleccser-tónál, a Biogradi-tónál. A vállalkozó szelleműek akár körbe is sétálhatják a tavat, ami 2,8 km-es utat jelent a csodálatos hegyvidéki környezetben. Szegedre érkezés az éjjeli órákban várható. Belépő: 5 euro/fő

Részvételi díj: 365 euro/fő, amely tartalmazza az úti költséget, a 7 éjszakai szállás díját sutomore-i apartmanokban 2-3 ágyas elhelyezéssel, a félpanziós ellátást és az idegenvezetés díját.

Az apartmanok felszereltek konyhai eszközökkel és légkondicionáló berendezéssel.

A részvételi díj nem tartalmazza a fakultatív kirándulások, a belépők árát és az utasbiztosítás díját.

Felszállási lehetőség: Szegeden.
Ülésrendet készítünk! A jelentkezések sorrendjében a részvételi díj befizetésekor lehet a helyet lefoglalni.

Copyright (c) MID Travel 2022-2023