MID Travel Utazási Iroda - KÖZÖSSÉGBEN UTAZUNK!

• Bel- és külföldi utazások • Céges utak • Osztálykirándulások • Zarándokutak • Utasbiztosítás

Szeretettel köszöntjük a MID Travel Utazási Iroda honlapján! Bízunk benne, hogy kirándulásaink elnyerik az Ön tetszését és szívesen utazik velünk! Utazási irodánk mottója: KÖZÖSSÉGBEN UTAZUNK! Fontosnak tartjuk, hogy utasaink családias hangulatban, ismerős utastársak társaságában éljenek át újabb élményeket, szép és emlékezetes pillanatokat!

Üdülés a montenegrói tengerparton Sutomoren

Fakultatív kirándulásokkal

Kotor, Perast, Bar, Biogradi-tengerszem és Skadari-tó

2024. június 14-22. (péntektől szombatig)

2024. június 14-én (pénteken) 21 órakor indulunk Szegedről, a Rókusi krt-i Tesco Extra parkolóból. Útközben megtekintjük Montenegró északi részén, 1094 m-es tszf. magasságban elhelyezkedő gleccser-tavat, a Biogradi-tengerszemet. A vállalkozó szelleműek akár körbe is sétálhatják a tavat, ami 2,8 km-es utat jelent a csodálatos hegyvidéki környezetben. Belépő: 5 euro/fő.

Érkezés és szállásfoglalás Sutomoren szombaton délután várható.

Tervezett fakultatív kirándulások:

1. Kirándulást teszünk a csodálatos természeti környezetben elhelyezkedő Kotori- öbölbe. Lepetane-nál hajóra szállunk és a tengerből kicsinyke szigetre épült Szirti Madonna templomot tekintjük fel. Ezt követően áthajózunk Perastba, amely a térség egyik leghangulatosabb városa. Szabadprogram után tovább hajózunk Kotor városába, amely 1979 óta az UNESCO Világörökség egyik helyszíne. Az öböl névadó városa igazi ékszerdoboz; a csodálatos palotái, templomai és szűk sikátorai a Velencei Köztársaság fénykorában épültek. Gazdag program után érkezünk vissza Sutomoréba. Egész napos program ára: hamarosan (belépőkkel együtt).

2. Fakultatív kirándulást teszünk a Balkáni-félsziget legnagyobb tavához, a Skadari- tóhoz. A tó faunája rendkívül gazdag. Európa egyik leggazdagabb vízimadár- rezervátuma található itt, mintegy kétszázhetven madárfaj él a környezetében. Programunkban szerepel hajózás a tavon, ebédelés és strandolás. Egész napos program ára: hamarosan (ebéddel és belépőkkel együtt).

3. Fakultatív kirándulást teszünk Bárba. A város stratégiai helyzetéből adódóan mozgalmas történelemmel bír. Az óvárosát bejárva leginkább a török kultúra emlékeit tanulmányozhatjuk, miközben csodálatos természeti panoráma tárul elénk. Az óvárosi séta közben beülünk egy keleties hangulatú kávézóba kicsit megpihenni. A bári programunk zárásaként felkeressük Montenegró egyik legnagyobb ortodox templomát, a Szent Jován Vladimir székesegyházat. Fél napos program ára: hamarosan (belépőkkel együtt). Szombaton, a reggeli elfogyasztása után hazaindulunk. Szegedre érkezés az éjjeli órákban várható.

Részvételi díj: 154.900 Ft/fő, amely tartalmazza az úti költséget, a 7 éjszakai szállás díját sutomore-i apartmanokban 2-3 ágyas elhelyezéssel, a félpanziós ellátást és az idegenvezetés díját.

Az apartmanok felszereltek konyhai eszközökkel és légkondicionáló berendezéssel.

A részvételi díj nem tartalmazza a fakultatív kirándulásokat, a belépők árát és az utasbiztosítás díját.

Minimális utaslétszám: 35 fő

Felszállási lehetőség: Szegeden, Algyőn, Hódmezővásárhelyen és Makón.

Ülésrendet készítünk! A jelentkezések sorrendjében a részvételi díj befizetésekor lehet a helyet lefoglalni.

Copyright (c) MID Travel 2020-2024