MID Travel Utazási Iroda - KÖZÖSSÉGBEN UTAZUNK!

• Bel- és külföldi utazások • Céges utak • Osztálykirándulások • Zarándokutak • Utasbiztosítás

Szeretettel köszöntjük a MID Travel Utazási Iroda honlapján! Bízunk benne, hogy kirándulásaink elnyerik az Ön tetszését és szívesen utazik velünk! Utazási irodánk mottója: KÖZÖSSÉGBEN UTAZUNK! Fontosnak tartjuk, hogy utasaink családias hangulatban, ismerős utastársak társaságában éljenek át újabb élményeket, szép és emlékezetes pillanatokat!

Mindent Bosznia-Hercegovináról

Szarajevó, Mostar, Medjugorje és a Kravica-vízesés

Mandarin szüret a Neretva-völgyben

2024. október 3-6. (csütörtöktől vasárnapig)

2024. október 3-án (csütörtökön) kora hajnali órákban indulunk Szegedről, a Rókusi krt-i Tesco Extra parkolóból. Déli órákban érkezünk meg Bosznia-Hercegovina fővárosába, Szarajevóba. Belvárosi séta során felkeressük az óváros látnivalóit majd rövid szabad program után folytatjuk utunkat. Késő délután érkezünk meg Medjugorjébe. Szállásfoglalás és vacsora.

2. nap (péntek): reggeli elfogyasztása után a település fölé magasodó Krizsevácra azaz a Kereszthegyre megyünk, ahol hatalmas sziklái között keresztút húzódik meg. Délután ellátogatunk a Jelenések Hegyéhez (Podbrdo), majd felkeressük a Feltámadási Keresztet. Közös vacsora a szálláson.

3. nap (szombat): reggeli után felkeressük a Kravica-vízesést és fakultatív programként lehetőség nyílik mandarin szüreten részt venni a Neretva-völgyében. A Neretva csatornáin hajózva elhaladunk megannyi mandarin ültetvény között. Meg lehet figyelni a vízimadarakat és a növényvilágot. Fejenként 3 kg mandarin szedésére lesz lehetőségünk. Vacsora a szálláson.

4. nap (vasárnap): reggeli után hazaindulunk. Utazásunk során látogatást teszünk Mostar városában. Felkeressük a mostari öreg hidat, amely a Neretva folyó két partját köti össze. Az oszmánok építették 1567-ben, 1993-ban horvát katonák lerombolták. Nemzetközi összefogás eredményeként épült újjá 2004-re. 2005 óta a világörökség része. Szegedre érkezés a késő esti órákban várható.

Részvételi díj: hamarosan, amely tartalmazza az útiköltséget, a 3 éjszakai szállást 2-3 ágyas szobákban, a félpanziós ellátást és az idegenvezetés díját.

A részvételi díj nem tartalmazza a belépők árát, az utasbiztosítást és a helyi vezető díját.

Felszállási lehetőség: Szegeden, Algyőn, Hódmezővásárhelyen, Mórahalmon, Baján és Mohácson.

Ülésrendet készítünk! A jelentkezések sorrendjében a részvételi díj befizetésekor lehet a helyet lefoglalni.

Copyright (c) MID Travel 2020-2024