MID Travel Utazási Iroda - KÖZÖSSÉGBEN UTAZUNK!

• Bel- és külföldi utazások • Céges utak • Osztálykirándulások • Zarándokutak • Utasbiztosítás
Nyitvatartás: keddtől péntekig 8-10 óra, szerda és csütörtök 15-16 óra. További időpont igény esetén kérjük telefonon egyeztessen velünk.
Cím: 6727 Szeged, Délceg utca 11.
☎: +36204312094 ✉: info@midtravel.hu

Bunkertúra
1 napos kirándulás Csongrád-Csanád megyében
2021. április 2. (péntek)

Letöltés PDF formátumban.

Útvonal: Szeged–Röszke–Mórahalom–Gátsor–Ásotthalom–Mórahalom–Szeged

2021. április 2-án (pénteken) 8 órakor indulunk Szegedről, a Rókusi krt-i Tesco Extra parkolóból. Első megállónk a „régi 5-ös út” mentén elhelyezkedő Rákosi-korszakban épült bunkernél lesz. Folytatásban a PaprikaMolnár Fűszerpaprika Malom és Múzeumban megismerkedünk a világhírű fűszer előállításával (vásárlási lehetőség). Következő program a Nagyszéksós-tói Bivalyrezervátum, és a hozzá kapcsolódó páratlan madárvilág. Mórahalom mellett egy újabb bunkeregyüttest mutatunk be, majd a fiatal, de annál híresebb fürdőváros turisztikai kínálatai közül tüzetesebben az „Ezer Év Parkja” makettjeit tanulmányozhatjuk. Mórahalmi séta, majd szünet után Ásotthalom a délutáni célpont. Gátsor nevű területen futóárkos bunkerek látványa fogad, majd a helyi tájház berendezési tárgyait csodálhatjuk meg. Ha Ásotthalom, akkor Rózsa Sándor sem maradhat ki, a híres betyár életéről szóló kiállítást az Élményházban, emlékfáját, a „Ruzsa-fát” a közeli erdőszélen tekintjük meg. Végezetül az ásotthalmi erdőben árválkodó, de nagyon látványos és mívesen kivitelezett emlékkápolnánál teszünk látogatást, melyet a híres szegedi malom tulajdonos Begavári Back Bernát emeltetett fiatalon elhunyt fiának. A program után hazaindulunk. Szegedre érkezés a kora esti órákban várható.

A kirándulás részvételi díja: 4.490,-/fő (törzsutasainknak: 3.990,-/fő), amely tartalmazza az úti költséget és az idegenvezetés díját.

A részvételi díj nem tartalmazza a belépők árát!

Belépő díjak:
- PaprikaMolnár Fűszerpaprika Malom és Múzeum: felnőtt: 1.000,- Ft/fő, diák/nyugdíjas 500,- Ft/fő, (6 éves kor alatt, 70 év felett díjtalan)
- Ezer Év Parkja: felnőtt: 1.600,- Ft/fő, nyugdíjas/diák: 800,- Ft/fő, csoportos jegy 15 főtől 700,- Ft/fő.
- Tanyamúzeum Gátsor: belépődíj nincs.
- Rózsa Sándor Élményház: belépődíj nincs.
- Back Kápolna Ásotthalom: belépődíj nincs.
Az árak tájékoztató jellegűek!

Jelentkezés és további információ:
MID Travel Utazási Iroda
6727 Szeged, Délceg u. 11.
0620 43 12 094
info@midtravel.hu

MID-travel logo MID TRAVEL: KÖZÖSSÉGBEN UTAZUNK!