MID Travel Utazási Iroda - KÖZÖSSÉGBEN UTAZUNK!

• Bel- és külföldi utazások • Céges utak • Osztálykirándulások • Zarándokutak • Utasbiztosítás

Nyitvatartás: keddtől péntekig 8-10 óra, szerda és csütörtök 15-16 óra. További időpont igény esetén kérjük telefonon egyeztessen velünk.

Cím: 6727 Szeged, Délceg utca 11.   ☎: +36204312094 ✉: info@midtravel.hu

Gyermeknap, nem csak gyerekeknek

(Veresegyházi medveotthon, gyermekvasút és Erzsébet-kilátó)
2020. május 31. (vasárnap)

2020. május 31-én 6.30-kor indulunk a szegedi TESCO Extra parkolóból. Kirándulásunk első programja a Budapest közelében lévő veresegyházi medveotthon. Itt létesült közel húsz éve Kelet-Európa eddigi egyetlen medvemenhelye, ahová az évek során farkasokat, később még rénszarvasokat és oroszlánokat is telepítettek. A Micimackó meséből tudjuk, hogy a macik szeretik a mézet, a veresegyházi medvék is. Ezért érdemes mézet is csomagolni a kirándulásra, hiszen lehetőség lesz a macikat nagykanállal etetni. Délben útra kelünk és a Budai-hegység felé vesszük az útirányt. Hűvös-völgynél felszállunk a gyermekvasút egyik járatára és egészen János-hegyig vonatozunk. Innen kellemes sétával jutunk el az Erzsébet kilátóhoz (527 m). A neves építész Schulek Frigyes tervei szerint készült kilátót néhány évvel ezelőtt újították fel. Ezt követően lesétálunk a Normafai parkolóhoz, ahol vár bennünket a buszunk. Késő délután haza indulunk. Szegedre érkezés az esti órákban várható.

Részvételi díj: 7900,-/fő (Törzsutasainknak 7500,-/fő), amely magába foglalja: az útiköltséget, az idegenvezető díját.

A részvételi díj nem tartalmazza a belépőket és csillebérci vonatozás árát!

Belépők: Veresegyházi medveotthon: felnőtt belépő 1200,-/fő, gyermek és nyugdíjas belépő: 800,-/fő Gyermekvasút: felnőtt menetjegy: 800,-/fő, gyermek menetjegy: 400,-/fő Az árak tájékoztató jellegűek.

Kérjük, jelezzék mielőbb utazási szándékukat!

Ülésrendet készítünk! A jelentkezések sorrendjében az előleg befizetésekor lehet a helyet lefoglalni.