MID Travel Utazási Iroda - KÖZÖSSÉGBEN UTAZUNK!

• Bel- és külföldi utazások • Céges utak • Osztálykirándulások • Zarándokutak • Utasbiztosítás
Nyitvatartás: szerda 8-12 és 14-18 óra. További időpont igény esetén kérjük telefonon egyeztessen velünk.
Cím: 6727 Szeged, Délceg utca 11.
☎: +36204312094 ✉: info@midtravel.hu

2 napos kirándulás a Plitvicei-tavakhoz és Zágrábba
2022. október 22-23.
(szombattól vasárnapig)

Letöltés PDF formátumban.


Tervezett program:

1. nap: 2022. október 22-én (szombaton) 5 órakor indulunk Szegedről, a Rókusi krt-i Tesco Extra parkolóból. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Horvátország felé. Határátlépés letenyei határátkelőnél. Déli órákban érkezünk meg Zágrábba, Horvátország fővárosába. Városnézés során útba ejtjük a zágrábi székesegyházat, amelynek homlokzatán látható Szent István és Szent László magyar királyok szobra. Itt nyugszik Zrínyi Péter és Frangepán Kristóf, a Wesselényi-összeesküvés résztvevői. A horvát parlament és a horvát államfő rezidenciája mellett helyezkedik el a Szent Márk-templom, amely a bánok eskütételének helyszíne volt. A Felsővárosból siklóval vagy sikló mellett lesétálva jutunk le az Alsóvárosba. Szabadprogram Zágráb fő és legnagyobb terén, a Jelačić bán téren, amely valamikor piactér volt, ma turisták kedvelt helye. Ezután Karlovac közeli szállásunkra utazunk, ahol vacsorával várnak bennünket.

2. nap: reggeli elfogyasztása után a horvát karsztvidékre utazunk. Útközben rövid megállót tartunk a vízesések városában Slunjban. Európa egyik legszebb természeti látványossága a Plitvicei-tavak, amely 1979 óta világörökségi helyszín. A nemzeti park tizenhat nagyobb és két kisebb lépcsőzetesen elhelyezkedő tavát 92 vízesés köti össze. A belépőjegy megvétele után 4-5 órás sétát teszünk. A Kozjak-tavon keresztülhajózva érkezünk meg a felső tavakhoz. Sétánk végén különjáratos buszok visznek vissza bennünket a kiindulási ponthoz. Ezt követően hazafelé vesszük az útirányt. Szegedre érkezés a késő esti órákba várható.

Akciós ár: 43.900,-/fő, amely tartalmazza az útiköltséget, a szállás díját 2-3 ágyas szobákban, a reggelit, a vacsorát és az idegenvezető költségét.

A részvételi díj nem tartalmazza a belépők árát és az utasbiztosítás díját.

Belépő:
Csoportos felnőtt belépő a Plitvicei-tavakhoz: 160 kuna/fő (1 kuna kb. 52-55 forint).
Belépő díjak tájékoztató jellegűek!

Felszállási lehetőség: Szegeden, Algyőn, Hódmezővásárhelyen és Makón.

Ülésrendet készítünk! A jelentkezések sorrendjében az előleg befizetésekor lehet a helyet lefoglalni.

MID-travel logo MID TRAVEL: KÖZÖSSÉGBEN UTAZUNK!