MID Travel Utazási Iroda - KÖZÖSSÉGBEN UTAZUNK!

• Bel- és külföldi utazások • Céges utak • Osztálykirándulások • Zarándokutak • Utasbiztosítás

Nyitvatartás: keddtől péntekig 8-10 óra, szerda és csütörtök 15-16 óra. További időpont igény esetén kérjük telefonon egyeztessen velünk.

Cím: 6727 Szeged, Délceg utca 11.   ☎: +36204312094 ✉: info@midtravel.hu

Vajdaság legszebb tájain

Nándorfehérvári sétával és belgrádi hajózással
2020. április 17-19. (péntektől vasárnapig)
(3 nap/2 éjszaka)

Tervezett program:
1. nap: Bácska
Reggel 5:45-től gyülekező a Rókusi krt-i Tesco Extra parkolóban. 6 órakor indulás. Határátlépés Röszkén. Első megállónk a szabadkai piac, ezt követően buszos és gyalogos városnézés során ellátogatunk a szecessziós városházára, majd a zsinagóga és a Kosztolányi-emlékmű következik. Majd tovább utazunk Zentára, ahol a zentai csata (1697) relikviáit bemutató városi múzeumba látogatunk el. A zentai program után átkelünk a Tiszán, magunk mögött hagyjuk Bácskát, s belépünk Bánát területére. Este szállásfoglalás és vacsora a nagybecskereki kollégiumban.

2. nap: Belgrád
A reggeli elfogyasztása után Belgrádba utazunk. A Duna és Száva összefolyásánál elhelyezkedő szerb főváros megismerését a folyók felől kezdjük. A sétahajózás során a belgrádi Száva hidakat, a Nagy Katonai Szigetet és a nándorfehérvári várat csodálhatjuk meg. Hajózás után felsétálunk a zimonyi millenniumi emléktoronyhoz. Itt hunyt el Hunyadi János 1456-ban. Szabadprogram a zimonyi Duna-korzón. Délután sétát teszünk a nándorfehérvári várban, majd szabadprogram a belgrádi „Váci utcában”. Ezt követően visszamegyünk a szállásra, ahol vacsorával várnak bennünket.

3. nap: Újvidék és Pétervárad
A reggeli elfogyasztása után Újvidékre utazunk. A város Vajdaság tartomány székhelye – számos magyar emlékkel. A városnézés során felkeressük a belváros fő nevezetességeit (Mária neve nagytemplom, szerb ortodox templom). Rövid szabadprogram után átkelünk a Dunán és belépünk Szerémség területére. A Duna menti Péterváradon található Európa egyik legnagyobb erődrendszere (110 hektáros). Sétát teszünk az erődítmény területén. Ezután egy újvidéki bevásárlóközpontban elkölthetjük utolsó dinárjainkat. Elbúcsúzunk Vajdaságtól és a magyar határ felé vesszük az útirányt. Határátlépés Röszkén. Szegedre érkezés az esti órákban.

Részvételi díj: 27.200,-/fő (törzsutasainknak 25.900 forint/fő), amely magába foglalja
• az útiköltséget,
• a 2 éjszakai kollégiumi szállás díját,
• a bőséges félpanziós ellátást (reggeli és vacsora),
• az idegenvezető költségeit.

Egyágyas felár: 5000,-/fő

Továbbá az induláskor fizetendő tételek:
- 800 dinár/fő a belépőkre (szabadkai városháza, zsinagóga, millenniumi emléktorony)
- 10 euro/fő belgrádi hajózás, helyi vezetők díja.

A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, a hajózást, a helyi vezetők díját és a belépőket!
Utasbiztosításást nálunk is megkötheti!

Figyelem! A belgrádi hajózás az időjárási viszonyok (pl. köd, jegesedés) függvénye!

Szállás: kollégiumban, amely 2002-ben épült. Minden szobához saját tusoló, toalett tartozik. 2-3ágyas (nem emeletes ágyas!) elhelyezést tudunk biztosítani.

Az utazáson való részvételhez szükséges érvényes személyigazolvány!

Kérjük, jelezzék mielőbb utazási szándékukat!
Ülésrendet készítünk! A jelentkezések sorrendjében az előleg befizetésekor lehet a helyet lefoglalni.